چه فرایندى در جوشاندن آب بوجود میاید که لازم است آب جوشیده ننوشیم ؟
(ترجمه مقاله اى از سایت only my health)
⛔️ درست مثل دیگر فرایندهاى پخت ،آب جوش نیز دارای معایبی است. هر بار که آب رامیجوشانید، مقدار آرسنیک، نیتریت و فلوراید در آن شدیداً افزایش میابد ، و این می تواند به سلامت شما آسیب جدى برساند. علاوه بر این، بخارات تولید شده توسط آب جوش، تمایل به ورود مجدد به ظرف آب دارد که می تواند علت بیماری های مهمى باشد.
همزمان درجه حرارت بالا( بیش از ٤٠درجه) نیتریت را به نیتروزامین تبدیل می کند، که می تواند باعث سرطان های کشنده شود.
⛔️ نکته مهم دیگر مسمومیت با آرسنیک است وهنگامی که آب چندین بار جوشانده شود، مقدار آرسنیک در آن فاجعه بار افزایش می یابد. مصرف این آب شما را در معرض خطر بیماریهایى مانند سرطان، حمله قلبی، شرایط روحی نامناسب ، نابارورى وحتى مرگ ومیر قراردهد !
⛔️ همچنین افرادی که آروماتیک آرسنیک را بیش از حد یا برای سالهای زیادی مصرف می کنند، می توانند آسیب پوستی یا مشکلات سیستم گردش خون خود را تجربه کنند.
⛔️ ماده سمى فلوراید موجود در آب ،عنصر بیمارى زاى دیگراست که جوشاندن مکرر آب یک مقدار فلوراید موجود راناسالم تر و فراوان تر مینماید. که مصرف فلوراید در طول یک دوره طولانی، احتمال شکستگی استخوان در بزرگسالان را افزایش می دهد و می تواند باعث درد و حساسیت به استخوان شود. برای کودکان بالای 8 سال یا بیشتر، قرار گرفتن در معرض بیش از حد فلوراید می تواند خطر ابتلا به حفره ها در مینای دندان را همراه با سایر اثرات زیبایی روی دندان ها افزایش دهد.!!!